ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΕ4 ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΟΤΖΑΡΙΔΗ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ημερομηνίες και θέματα των συναντήσεών μας

ΔΕΥΤΕΡΑ 21-9-09 ώρα 12μ. Συνάντηση με τους καθηγητές Γυμνασίων του Ν. Ροδόπης στο χώρο του ΕΚΦΕ Ν. Ροδόπης. Θέματα της συνάντησης είναι α) Διδασκαλία των μαθημάτων της ειδικότητας και β) σύντομη εισήγηση σχετικά με τη διδασκαλία της Φυσικής Β΄ & Γ΄ Γυμνασίου.
ΤΡΙΤΗ 22-9-09 ώρα 12μ. Συνάντηση με τους καθηγητές Γυμνασίων του Νοτίου Έβρου στο χώρο του ΕΚΦΕ Αλεξ/πολης. Θέματα της συνάντησης είναι α) Διδασκαλία των μαθημάτων της ειδικότητας και β) σύντομη εισήγηση σχετικά με τη διδασκαλία της Φυσικής Β΄ & Γ΄ Γυμνασίου.
ΤΕΤΑΡΤΗ 23-9-09 ώρα 12μ. Συνάντηση με τους καθηγητές των Λυκείων και ΕΠΑΛ Νοτίου Έβρου στο χώρο του ΠΕΚ Αλεξ/πολης. Θέματα της συνάντησης είναι α) Οργάνωση της διδασκαλίας των μαθημάτων του κλάδου κατά τη τρέχουσα χρονιά και β) Αξιολόγηση του μαθητή μέσω των διαγωνισμάτων και τεστ και ο βαθμός αξιοπιστίας της διαδικασίας.
ΠΕΜΠΤΗ 24-9-09 ώρα 12μ. Συνάντηση με τους καθηγητές Γυμνασίων του Ν. Ξάνθης στο χώρο του ΕΚΦΕ Ν. Ξάνθης. Θέματα της συνάντησης είναι α) Διδασκαλία των μαθημάτων της ειδικότητας και β) σύντομη εισήγηση σχετικά με τη διδασκαλία της Φυσικής Β΄ & Γ΄Γυμνασίου.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-9-09 ώρα 12μ. Συνάντηση με τους καθηγητές των Λυκείων και ΕΠΑΛ Ν. Ροδόπης στο χώρο του ΕΚΦΕ Κομοτηνής. Θέματα της συνάντησης είναι α) Οργάνωση της διδασκαλίας των μαθημάτων του κλάδου κατά τη τρέχουσα χρονιά και β) Αξιολόγηση του μαθητή μέσω των διαγωνισμάτων και τεστ και ο βαθμός αξιοπιστίας της διαδικασίας.
ΔΕΥΤΕΡΑ 28-9-09 ώρα 12μ. Συνάντηση με τους καθηγητές των Λυκείων και ΕΠΑΛ Ν. Ξάνθης στο χώρο του ΕΚΦΕ Ξάνθης. Θέματα της συνάντησης είναι α) Οργάνωση της διδασκαλίας των μαθημάτων του κλάδου κατά τη τρέχουσα χρονιά και β) Αξιολόγηση του μαθητή μέσω των διαγωνισμάτων και τεστ και ο βαθμός αξιοπιστίας της διαδικασίας.
ΤΡΙΤΗ 29-9-09 ώρα 12μ. Συνάντηση με τους καθηγητές Γυμνασίων του Β. Έβρου στο χώρο του ΕΚΦΕ Ορεστιάδας. Θέματα της συνάντησης είναι α) Διδασκαλία των μαθημάτων της ειδικότητας και β) σύντομη εισήγηση σχετικά με τη διδασκαλία της Φυσικής Β΄ & Γ΄Γυμνασίου.
ΤΕΤΑΡΤΗ 30-9-09 ώρα 12μ. Συνάντηση με τους καθηγητές των Λυκείων και ΕΠΑΛ Β. Έβρου στο χώρο του ΕΚΦΕ Ορεστιάδας. Θέματα της συνάντησης είναι α) Οργάνωση της διδασκαλίας των μαθημάτων του κλάδου κατά τη τρέχουσα χρονιά και β) Αξιολόγηση του μαθητή μέσω των διαγωνισμάτων και τεστ και ο βαθμός αξιοπιστίας της διαδικασίας.

αναγνωστες

 

Copyright © 2009 by ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ Φ.E. ΣTA ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Template by Blogger Templates | Powered by Blogger